Thomas

Onze diensten

Thomas Fiscaliteiten en Jaarverslagen is er om je te helpen – met je belastingen, financiële planning en alles wat bij boekhouding komt kijken.

Verantwoording voor de toekomst van je onderneming

Zodat je niets over het hoofd ziet.

Thomas Fiscaliteiten en Jaarverslagen kan de dagelijkse boekhouding voor je onderneming bijhouden, zodat jij je op het grotere geheel kunt richten. Ik kan elke transactie verwerken en rubriceren, je zo vaak (of weinig) bijpraten als je wilt, of rapporten opstellen over belangrijke zaken. Ik doe het onderzoek en leg de belangrijkste feiten op tafel. Als jij goed zicht hebt op de bewegende delen van je onderneming, kun je beter doordachte beslissingen nemen voor een sterkere toekomst.

Jouw belastingen = mijn verplichting

Alles onder controle, jij kunt je op andere zaken richten.

Belastingaanslagen, belastingaangiftes en belastingadvies: laat het met een gerust hart over aan Thomas Fiscaliteiten en Jaarverslagen , zodat het jou geen hoofdbrekens kost. Dit zijn mijn specialismen en je kunt erop rekenen dat ik altijd over de laatste kennis beschik. Ik zorg dat je volledig op de hoogte bent van eventuele nadelen of risico’s, dat scheelt ook weer kopzorgen. Als je je belastingzaken overlaat aan Thomas Fiscaliteiten en Jaarverslagen , houd jij meer tijd over om je bedrijf te runnen.

Belastingplanning op maat

Op maat gesneden advies om je onderneming te laten groeien.

Ik benader elke klant als een persoon. Want elke grote onderneming is ooit begonnen met één persoon en is op een unieke manier gegroeid. Ik maak een analyse van de situatie en ontwikkel een belastingconstructie op maat voor jouw specifieke situatie. Het resultaat? Geen verrassingen als het tijd is voor de belastingen (althans geen nare) en een betere belastingplanning in lijn met je doelstellingen.

Flexibele diensten voor flexibele ondernemingen

Freelance projecten, zoals je wilt.

Als je kiest voor Thomas Fiscaliteiten en Jaarverslagen , kies je voor persoonlijke oplossingen die werken voor jouw onderneming. Sommige ondernemers hebben behoefte aan iemand die de boekhouding volledig uit handen neemt; anderen geven de voorkeur aan een freelance controller die beschikbaar is als hij nodig is. Ik ben niet moeilijk – geen project is te groot of klein. Wil je dat ik naar jou toe kom? Geen probleem. En anders ben je altijd welkom bij mij – mi casa es su casa. Wat werkt voor jou, werkt ook voor mij.

Elke persoon die ik heb ontmoet, elke onderneming die ik heb leren kennen en elke vriendschap die ik heb gesloten in mijn werk is uniek.

Ik zou het niet anders willen.

Start een vriendschap