De man achter het kantoor

Wie is Thomas van der Jagt?

Thomas van der Jagt: dat ben ik. Fiscaliteiten en Jaarverslagen is me met de paplepel ingegoten – mijn vader heeft 35 jaar zijn eigen kantoor gehad. Maar meer nog dan dat, heb ik altijd al graag mensen willen helpen. Zo hielp ik toen ik 17 jaar was een bevriende kapper met zijn boekhouding.

Eén klant werd twee klanten. En niet lang daarna behaalde ik mijn bachelor in Accountancy aan de Hogeschool van Amsterdam. Vervolgens rondde ik de theoretische modules van het associate degree-programma van de NOvAA af. En inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in het vak.

Je kent het bekende cliché – de tijd vliegt voorbij als je het leuk hebt. Nou, dat gaat in mijn geval zeker op. Want geen twee klanten zijn hetzelfde. Ik heb mensen geholpen die een platenlabel runnen en festivals organiseren; sessies gehouden met dj’s, producers en muzikanten; gebrainstormd met digitale marketingspecialisten, de creatieve breinen achter baanbrekende start-ups, vastgoedmakelaars, restaurateurs en bareigenaren. En ik heb natuurlijk veel tijd doorgebracht met kappers.

Elke persoon die ik heb ontmoet, elke onderneming die ik heb leren kennen en elke vriendschap die ik heb gesloten in mijn werk is uniek.

Ik zou het niet anders willen.

Start een vriendschap