Waar persoonlijk contact voorop staat

Je buurtaccountant

Thomas Fiscaliteiten en Jaarverslagen is er om je te helpen – met je belastingen, financiële planning en alles wat bij boekhouding komt kijken.

Als je verder kijkt dan de spreadsheets, de cijfers en de software, denk ik dat de beste, meest succesvolle ondernemingen degenen zijn die de persoonlijkheid en waarden van hun oprichters weerspiegelen. Bij Thomas Fiscaliteiten en Jaarverslagen betekent dat zakelijke relaties uitbouwen tot persoonlijke relaties. Dat betekent dat ik de mensen achter elke onderneming echt wil leren kennen, zodat ik financiële en fiscale oplossingen kan bieden die ook echt werken. Het betekent ook dat we zaken eerder bij een kop koffie of biertje zullen bespreken dan aan een directietafel. En je zult me eerder zien in een T-shirt en een jeans dan in een driedelig pak.

Deze benadering werkt al sinds mijn 17e, toen ik voor het eerst een bevriende kapper hielp met de boekhouding. Mijn vader is het daarmee eens – hij is het er zelfs zo mee eens dat hij na 35 jaar afscheid heeft genomen van zijn eigen accountantskantoor en nu met mij samenwerkt.

Klanten komen naar Thomas Fiscaliteiten en Jaarverslagen met vragen over belastingzaken – en allerlei andere vragen. Overweeg je uit te breiden naar een nieuwe wijk? Moet je de risico’s van een fusie of overname afwegen? Begin je na te denken over je leven na je pensioen? Oplossingen vinden lukt het best als je iemand hebt die naar je luistert – en laat ik dat nou net heel goed kunnen. Net als elke goede relatie moet ook de onze gebaseerd zijn op communicatie en vertrouwen. Ik zal je vertrouwen niet beschamen.

Laten we het dus hebben over wat je hebt bereikt en nog wilt bereiken, en brainstormen over je toekomstplannen en uitdagingen. Niets is taboe en je mag al je zorgen op tafel leggen. Mijn ervaring is dat de meeste gesprekken worden afgesloten met een knuffel, high five en het begin van een waardevolle vriendschap.

Elke persoon die ik heb ontmoet, elke onderneming die ik heb leren kennen en elke vriendschap die ik heb gesloten in mijn werk is uniek.

Ik zou het niet anders willen.

Start een vriendschap